Retourneren - Retro Wielershirts
Home  /  Retourneren

RETOURNEREN

Kijk na ontvangst direct of de artikelen naar uw smaak zijn en passen. U heeft een bedenktijd van veertien dagen om de koop alsnog ongedaan te maken. Retro Wielershirts garandeert dat voor alle geretourneerde artikelen je geld terugkrijgt, mits de artikelen in goede conditie worden geretourneerd.

Dit houdt in dat de artikelen niet beschadigd, vuil, gewassen, gewijzigd zijn of sporen van gebruik vertonen. En dat alle labels of etiketten nog aan/op het artikel zitten.

Om artikelen te retourneren neem dan eerst contact op met onze klantenservice via [email protected].

U betaalt zelf de kosten voor de retourzending ongeacht de grootte en het gewicht van het pakket, gebruik daarvoor de retourbon.

– Print de retourbon en voorgedrukte adreslabel uit.

– Vul de retourbon in en voeg deze toe aan het te retourneren pakket.

– Verpak het te retourneren artikel(en) zo dat er geen beschadigingen kunnen optreden.

– Plak het voorgedrukte adreslabel op het pakket en breng het naar afgiftepunt van PostNL of een andere vervoerder – zie de locatiewijzer. Vraag bij het afgiftepunt om een bevestiging dat je het pakket hebt afgeleverd.

Artikelen die correct worden teruggestuurd en in goede conditie zijn (zie hierboven) worden zo snel mogelijk, maar altijd binnen 14 dagen na ontvangst (met ingevulde retourbon) verrekend. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening.

Retro Wielershirts richt zich uitsluitend op internetverkoop. Daarom kunnen artikelen niet kunnen worden opgehaald of geretourneerd in een fysieke winkel.

De waardering van www.retro-wielershirts.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 388 reviews.
X